Activities | Notícies

CURS FINANÇAT UE: Fes pràctiques a la Unió Europea, dona un salt a la teva carrera!

31 des. 2019

Estàs desitjant avançar en la teva carrera professional?, t’agradaria internacionalitzar la teva carrera? Al curs finançat sobre la Unió Europea oferim pràctiques als alumnes a institucions a Brussel·les i Barcelona per aplicar i millorar els seus coneixements sobre la UE.

Vols saber on podries realitzar les teves pràctiques si t’inscrius al curs de la UE?

– Delegació de la Generalitat de Catalunya davant la Unió Europea

curso UEPodràs fer pràctiques a la Institució que representa al govern de Catalunya davant la Unió Europea dins del Departament d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència de la Generalitat.

– Institut Europeu del Mediterrani (IEMed)

curso UECentre d’estudis i d’anàlisis per a la identificació i la interpretació dels reptes de l’àrea mediterrània i per a l’elaboració de propostes destinades a afrontar-los. Ofereix espais de reflexió, anàlisi i debat, com també assessorament i ajudes a projectes culturals i de cooperació.

– Fundació Eurecat

eurecatEs tracta del principal centre tecnològic de Catalunya, que proveu al sector industrial i empresarial amb tecnologia diferencial i coneixement avançat per donar resposta a les seves necessitats d’innovació i impulsar la seva competitivitat.

– Centre d’Estudis i Assessorament Metal·lúrgic (CEAM)

CEAM

El Centre d’Estudis i Assessorament Metal·lúrgic (CEAM) és una associació sense ànim de lucre creada l’any 1951 a iniciativa de les empreses del sector metall, que té com a missió la millora de la competitivitat industrial.

– Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC)

curso UEEl IDHC és una institució catalana que treballa per seguir fent avançar els drets humans. Els objectius de l’ IDHC van encaminats a incidir en dos sectors: els poders públics i la societat civil.

– Ministeri d’Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació

curso UEEs poden realitzar pràctiques en el Ministeri d’Afers exteriors i de Cooperació d’Espanya, l’actual departament ministerial amb competències en política exterior.

– Europe Direct, Ajuntament de Tarragona

curso UE

Entitat dedicada a transmetre informació de la UE a tots els ciutadans, promovent l’existència d’una ciutadania europea informada i activa, a través de tallers dedicats a la cooperació, la joventut, els emprenedors… i cicles de debat.

A més, també es poden fer pràctiques en un prestigiós despatx d’advocats de Barcelona, l’activitat del com es desenvolupa en l’àmbit del dret internacional i europeu.

Ara ja ho saps, si vols impulsar la teva carrera informa’t sobre el curs finançat de la Unió Europea.

Què n’opinen els nostres exalumnes del curs de la UE sobre aquestes pràctiques?

Curso UE

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!