Activities | Notícies

Aula internacional amb la directora general de la Cambra de Comerç d’Espanya, la Sra. Inmaculada Riera i Reñé

17 maig 2024

Aquesta setmana el CEI International Affairs va tenir l’honor de rebre a la directora general de la Cambra de Comerç d’Espanya, la Sra. Inmaculada Riera i Reñé, en el marc del programa Aula Internacional, una activitat dirigida als nostres membres de l’Executive Club.

Introduït per una visita a les instal·lacions del CEI International Affairs acompanyada del director del centre, el Sr. Joaquim Llimona, la Sra. Riera va poder conèixer la missió i els programes que el CEI porta a terme en l’àmbit de la diplomàcia, les relacions internacionals i la sostenibilitat.

A continuació, van anar arribant totes les persones assistents, els qui van tenir ocasió d’escoltar la Sra. Riera parlar sobre la internacionalització com a palanca per a aconseguir una transformació de les empreses espanyoles, subratllant que en moments de crisis aquesta ha estat crucial per a la recuperació econòmica. Al costat d’això, la Sra. Riera va destacar la necessitat de reforçar la internacionalització, diversificant mercats i va assenyalar que el Mediterrani, malgrat la seva complexitat, ofereix valuoses oportunitats econòmiques, socials i polítiques.

Després de la ponència, els assistents van gaudir d’un esmorzar que va facilitar el debat i el networking, en què van poder compartir experiències i inquietuds.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!