Activities | Notícies

Visita de la secretària d’Estat de Cooperació Internacional, Excma. Sra. Eva Granados

13 maig 2024

El CEI International Affairs ha rebut avui la visita de la secretària d’Estat de Cooperació Internacional i presidenta de la AECID, la Sra. Eva Granados. Li acompanyava la seva Directora de Gabinet, la Sra. Núria Pérez Llavero.

El director del CEI, el Sr. Joaquim Llimona, i la directora executiva, la Sra. Laura Mas, l’han rebut en la seu de la Fundació, situada en la Finca Agustí Pedro i Pons, propietat de la Universitat de Barcelona i li han mostrat les seves instal·lacions.

Durant la seva visita, la Secretaria d’Estat i el CEI han manifestat la seva intenció de continuar col·laborant com fins ara amb el programa de pràctiques professionals de la AECID, a més d’explorar altres possibles vies de col·laboració en l’àmbit de la formació de funcionaris de tercers països, en matèries en les quals el CEI té expertise i en aquells països que siguin prioritaris per a la cooperació espanyola. Això permetria al CEI continuar complint amb el pla de creixement previst per al període 2024-2026.

A més, el Sr. Llimona ha convidat formalment a la secretària d’Estat de Cooperació Internacional a participar en el nostre programa d’Aula Internacional la pròxima tardor, amb la intenció de presentar el nou pla director de cooperació del Govern espanyol i parlar sobre el Global Gateway.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!