Activities | Testimonis

Andrés de Zulueta

9 des. 2020

Diplomàtic

 

“Estic molt agraït al CEI pel suport brindat durant la meva oposició d’ingrés a la carrera diplomàtica: Vaig començar el procés en la modalitat presencial a Barcelona i el vaig acabar en modalitat online, amb moltes sessions presencials, des de Madrid. Recomano la preparació del CEI en la modalitat que més li convingui al candidat, ja que el seguiment del CEI és continu i personalitzat, adaptant-se a les diferents necessitats que requereixen les diferents etapes de l’oposició, des dels primers moments plens d’il·lusió i aprenentatges fins als moments finals en els quals l’objectiu és a prop, però tot es torna més repetitiu.

 

El CEI ha estat durant més de 25 anys l’únic centre de caràcter públic a preparar l’oposició d’ingrés a la carrera diplomàtica. Està situat en un entorn idíl·lic en la Finca Pedro Pons, en la qual s’organitzen tot tipus de conferències de molt d’interès sobre les relacions internacionals.

 

El CEI ofereix una preparació exhaustiva de cada exercici de l’oposició i un temari elaborat per professors de les diferents universitats de Barcelona. I sobretot, compta amb un veritable equip de preparadors compost per diplomàtics d’antiguitats i perfils molt diversos, altres funcionaris com una advocada de l’Estat i un economista de l’Estat, i una professora d’anglès i un de francès. Això permet que el candidat obtingui al llarg de la seva preparació les visions i expectatives dels diferents membres del tribunal de l’oposició.

 

Finalment, m’agradaria agrair especialment a l’Excel·lentíssim Ambaixador Perpiñá-Robert i a l’Elisabeth Rubio pel seu suport afectuós i incondicional al llarg de tot el procés, i expressar-los la meva admiració per haver aconseguit fer del CEI, a més d’un centre de preparació d’excel·lència com demostren els seus resultats, un lloc molt especial del qual m’emporto grans records, i, sobretot, amistats per a tota la vida.”

 

Curs 2016-2020, Preparació de l’Oposició a la Carrera Diplomàtica

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!