Activities | Aula Internacional

El CEI International Affairs rep a la Cònsol General dels Estats Units a Barcelona, Katie Stana

19 febr. 2024

En el marc del programa Aula Internacional, activitat reservada als nostres membres del Executive Club, la Cònsol General dels Estats Units a Barcelona, Katie Stana, ha acudit al CEI International Affairs amb l’objectiu de ressaltar els forts vincles entre els EUA i Espanya. Alhora, ha subratllat la importància de la transformació digital, d’aprofitar les oportunitats que la intel·ligència artificial ofereix, així com d’enfrontar-se als principals desafiaments globals de manera conjunta. D’altra banda, ha recalcat la necessitat que la transformació de les nostres economies contribueixi a la lluita contra el canvi climàtic, a més d’emfatitzar la importància de promoure la diversitat i la inclusió, fomentant el lideratge econòmic de les dones.

Al llarg del debat amb membres del Executive Club del CEI s’ha explorat la relació bilateral entre els Estats Units i Espanya, així com els principals reptes i oportunitats que han de fer front junts. En aquests esdeveniments es reforcen les relacions entre empresa i acadèmia amb diplomàtics i personalitats de rellevància per als seus àmbits d’actuació.

L’acte ha estat presentat i moderat pel director del CEI, el Sr. Joaquim Llimona, qui ha conclòs informant el públic assistent dels següents esdeveniments d’Aula Internacional per a membres del nostre Executive Club:

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!