Activities | Testimonis

Ana Ochoa

11 maig 2021

“El Màster en Desenvolupament Sostenible m’ha semblat una oportunitat fantàstica per a conèixer més en profunditat el que suposa la sostenibilitat en si. Ens ha proporcionat els coneixements necessaris per a entendre la gravetat de la crisi climàtica actual, així com donar-nos les eines oportunes per a fer front a ella amb una visió sistèmica i multidisciplinària. Les pràctiques em semblen un gran complement per a finalitzar aquesta formació, la qual cosa ens ha permès poder aplicar i visualitzar les oportunitats que ens oferirà el món laboral una vegada acabat el Màster.”             

 

Alumna del Màster en Desenvolupament Sostenible 2020-2021  

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!