Activities | Notícies

L’economia europea i mundial davant les eleccions europees

7 març 2024

Aquest dilluns vàrem tenir el plaer de coorganitzar una taula rodona amb el Col·legi d’Economistes per debatre les qüestions clau de les properes eleccions europees que tindran lloc del 6 al 9 de juny.

Presentat pel degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya, Carlos Puig de Travy, i el director del CEI International Affairs, Joaquim Llimona, l’acte va comptar amb la moderació d’en Xavier Ferrer, economista, politòleg i president de la Comissió d’Economia Internacional i UE del CEC.

Al llarg de la sessió, i gràcies a la presència dels tres ponents, es va parlar de:

Posteriorment a les ponències, va haver-hi un espai obert al debat amb el públic assistent.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!